En iyi Telefon Zil Sesleri - Top 50 (2018-2019)

En güzel telefon zil sesleri 2018-2019

Telefon zil sesi nedir?

Telefon zil sesleri; telefonunuz bir başkası tarafından arandığında, mesaj geldiğinde, alarm çaldığında size bildirilen müzik sesidir. Bütün telefonların kendine has zil sesleri vardır. Fakar bunlar çok tercih edilmez çünkü çok dandiktirler. Ve bir ortama girdiğinizde herkeste aynı zil sesi olduğu için çalan telefonun kimin olduğunu anlamamız biraz zaman alabiliyor 
Bu noktada telefon zil sesleri sizlere yardımcı olacaktır, kendiniz seçip beğendiğiniz bir müziği telefonunuza indirerek herkesten farklı ve sevdiğiniz bir zil sesini telefonunuzda kullanıyor olacaksınız. Bu konuda sizlere yardımcı olacak bir makale hazırladık. Birbirinden güzel müziklerin zil sesi haline getirilmiş versiyonlarını ücretsiz ve kolayca telefonunuza indirmenize yardımcı olacak bir makale. Listedeki müzikleri dinleyebilirsiniz ve beğendiğiniz müziği adrese tıklayarak indirebilirsiniz. Kesinlikle virüs vs. yoktur legal ve temiz bir sitedir.
Peki ne tür müzikler mevcuttur?
Duygusal, hareketli, dizi müzikleri, yabancı müzikler, türkçe müzikler gibi bir çok kategoride yüzlerce telefon zil sesi mevcuttur ve hergün yenisi eklenmektedir.

Sizlere Telefon Zil Sesleri ile ilgili bir konu açmak istedim. Bunun sebebi YouTube'da dolaşırken karşıma bir kanal çıktı ve birbirinden güzel zil sesleri vardı. Ben bu arkadaşlara yardım etmek ve sizlere de en güzel zil seslerini sunabilmeyi istedim.

Özellikle Android ve İphone kullananlar girdikleri ortamlarda telefonları çaldığı zaman herkesten farklı olan zil sesine sahip olmak isterler. Ki hem havası vardır hem de her telefon çaldığı zaman zil sesi benzerliğinden dolayı benim telefonum mu çalıyor düşüncesinden kurtulma ister.

Neyse fazla uzattım. Şimdi sizlere hem arkadaşların YouTube Kanalını hem de telefon zil sesi indirebileceğiniz sitenin adresini yazacağım.






1 - V F M style – Panamera telefon zil sesi



V F M style – Panamera şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





2 - V F M style – Doberman telefon zil sesi



V F M style – Doberman şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





3 - DeniKhomen x Aka Aka Beats – From Arabia telefon zil sesi



DeniKhomen x Aka Aka Beats – From Arabia şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






4 - Çağatay Akman – Bizim Hikaye telefon zil sesi



Çağatay Akman – Bizim Hikaye şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






5 - Burak King – Koştum Hekime telefon zil sesi



Burak King – Koştum Hekime şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






6 - Oğuzhan Koç – Vermem Seni Ellere telefon zil sesi



Oğuzhan Koç – Vermem Seni Ellere şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






7 - Manuş Baba – Eteği Belinde telefon zil sesi



Manuş Baba – Eteği Belinde şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






8 - Emre Aydın – Beni Vurup Yerde Bırakma telefon zil sesi



Emre Aydın – Beni Vurup Yerde Bırakma şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






9 - Mabel Matiz – Ya Bu İşler Ne telefon zil sesi



Mabel Matiz – Ya Bu İşler Ne şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





10 - Sofi Tukker – Drinkee telefon zil sesi



Sofi Tukker – Drinkee şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






11 - Ümit Besen feat Pamela – Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi telefon zil sesi



Ümit Besen feat Pamela – Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






12 - Leyla ile Mecnun Dizi Müziği 1 telefon zil sesi



Leyla ile Mecnun Dizi Müziği 1 dizi müziğinin Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






13 - Leyla ile Mecnun Dizi Müziği 2 telefon zil sesi



Leyla ile Mecnun Dizi Müziği 2 dizi müziğinin Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






14 - Ben de Özledim – Dağılma [Bağlama] telefon zil sesi



Ben de Özledim – Dağılma [Bağlama] dizi müziğinin Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






14 - Ben de özledim – Dağılma [Elektro Bağlama] telefon zil sesi



Ben de özledim – Dağılma [Elektro Bağlama] dizi müziğinin Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR







15 - Göksel – Aşkın Yalanmış telefon zil sesi



Göksel – Aşkın Yalanmış şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






16 - Pilli Bebek – Haram Geceler telefon zil sesi



Pilli Bebek – Haram Geceler şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





17 - Ersay Üner – İki Aşık telefon zil sesi



Ersay Üner – İki Aşık şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






18 - Amorf – E’ne (TRAP) telefon zil sesi



Amorf – E’ne (TRAP) şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






19 - Nazende Sevgilim – Birlik Üçün Oxu telefon zil sesi



Nazende Sevgilim – Birlik Üçün Oxu şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





20 - BÖ – Etelu ( Trap) telefon zil sesi



BÖ – Etelu ( Trap) şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





21 - BÖ – Yemin [Esat Bargun – Sıfır bir Adana] telefon zil sesi



BÖ – Yemin [Esat Bargun – Sıfır bir Adana] ( Trap) şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






22 - Mustafa Ceceli – Simsiyah telefon zil sesi



Mustafa Ceceli – Simsiyah şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






23 - Mabel Matiz – Öyle kolaysa telefon zil sesi



Mabel Matiz – Öyle kolaysa şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






24 - Iphone Telefon Zil Sesi Remix 2018-2019 telefon zil sesi



Iphone Telefon Zil Sesi Remix 2018-2019 müziğinin Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






25 - Samsung Telefon Zil Sesi Remix 2018-2019 telefon zil sesi



Samsung Telefon Zil Sesi Remix 2018-2019 müziğinin Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






26 - Ceylan Ertem – Zalım telefon zil sesi



Ceylan Ertem – Zalım şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR







27 - Oğuzhan Koç – Beni İyi Sanıyorlar telefon zil sesi



Oğuzhan Koç – Beni İyi Sanıyorlar şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





28 - Çukur Dizi Müzikleri – Jenerik telefon zil sesi



Çukur Dizi Müzikleri – Jenerik şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






29 - Çukur Dizi Müzikleri – Aksiyon telefon zil sesi



Çukur Dizi Müzikleri – Aksiyon şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





30 - Boondock Saints Theme – The Blood of Cuchulainn telefon zil sesi



Boondock Saints Theme – The Blood of Cuchulainn şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






31 - FAUN – Federkleid telefon zil sesi



FAUN – Federkleid şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





32 - Alexander Rybak – Fairytale telefon zil sesi



Alexander Rybak – Fairytale şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





33 - Ramiz Quliyev – Ləpələr telefon zil sesi



Ramiz Quliyev – Ləpələr şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





34 - FG – Aleyh (Trap) telefon zil sesi



FG – Aleyh (Trap) şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR




35 - ZwiReK – Rebel (Trap) telefon zil sesi



ZwiReK – Rebel (Trap) şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





36 - Hakan Akkus – I Cant Be telefon zil sesi



Hakan Akkus – I Cant Be şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





37 - Tanrı Türk’e yar olsun telefon zil sesi



Tanrı Türk’e yar olsun şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





38 - Yunus Emre Dizi Müzikleri – Gel gör beni telefon zil sesi



Yunus Emre Dizi Müzikleri – Gel gör beni şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





39 - Dillon Francis & DJ Snake – Get Low telefon zil sesi



Dillon Francis & DJ Snake – Get Low şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





40 - Boier Bibescu – Hazu x Toba x Basu telefon zil sesi



Boier Bibescu – Hazu x Toba x Basu şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





41 - No Method – Let Me Go telefon zil sesi



No Method – Let Me Go şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





42 - Nicki Minaj – Ganja Burn telefon zil sesi



Nicki Minaj – Ganja Burn şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





43 - Karadeniz Müzikleri – Türküleri | Karmate- Karaduman telefon zil sesi



Karadeniz Müzikleri – Türküleri | Karmate- Karaduman şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





44 - Karadeniz Türküleri – Müzikleri | Selçuk Balcı – Ayrılamam telefon zil sesi



Karadeniz Türküleri – Müzikleri | Selçuk Balcı – Ayrılamam şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





45 - Hadise – Farkımız Var telefon zil sesi



Hadise – Farkımız Var şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





46 - Karadeniz Türküleri – Tulum (Koliva) telefon zil sesi



Karadeniz Türküleri – Tulum (Koliva) şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR






47 - Mahmut Orhan & Colonel Bagshot – 6 Days telefon zil sesi



Mahmut Orhan & Colonel Bagshot – 6 Days şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR







48 - Mahmut Orhan – Feel ft. Sena Şener telefon zil sesi



Mahmut Orhan – Feel ft. Sena Şener şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





48 - Mahmut Orhan – Save Me feat Eneli telefon zil sesi



Mahmut Orhan – Save Me feat Eneli şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





49 - Game of Thrones telefon zil sesi



Game of Thrones şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR





50 - Plevne Marşı telefon zil sesi



Plevne Marşı şarkısının Telefon zil sesi olarak kullanabileceğiniz versiyonudur.Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR

Yorumlar

  1. TelefonZilSesleri in 2020 için ücretsiz ve yüksek kaliteli telefon zil sesi sağlayıcısı olduğunu biliyorum. Daha fazla bilgi edinmek ve en popüler zil seslerini indirmek için lütfen burayı ziyaret edin: https://telefonzilsesleri.net/en-iyi-zil-sesleri

    YanıtlaSil
  2. As claimed by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason women in this country get to live 10 years more and weigh 19 kilos lighter than us.

    (Just so you know, it has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING related to "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    Click this link to see if this little questionnaire can help you decipher your true weight loss possibilities

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

HTML içinde görünmeyen yazı

Mouse ile üzerine gelince değişen resim | HTML + CSS

Otomatik arka plan rengini değiştirme (Javascript & HTML)